fbpx

MH Billack

Bilreparationer

Välkommen!

Få en kostnadsfri bedömning och prisförslag nu

Våra tjänster

Vi leverera den bästa möjliga tjänsten för ditt fordon

Vi hjälper dig att förvandla bilen du kör tillbaka till den bilen du älskar.

Bil lackering

Teamet på MH Billack AB är dedikerade till att leverera en förstklassig service. Mycket skickliga, och erfarna arbetare med många års erfarenhet erbjuder hela utbudet av servicealternativ för din bil.

Klassiska bilar

Att lackera och reparera klassiska bilar kräver en hel del erfarenhet och tålamod. Vi har varit verksamma inom den här branschen i 25 år där vi lackerade hundratals klassiska- och sportbilar.

Rost lagning

Rost är en av de jobbigaste problem en bil ägare kan slåss av. Salt och vatten finns nästan året om på våra bilar i Sverige. Vilket orsakar att många bilar börjar rosta. Laga din bil redan idag!

Kollision reperationer

När det gäller att återställa ditt fordon till skick före olyckan är vi det rätta valet. Ditt krockskadade fordon kommer snabbt tillbaka på vägen med vår kompletta kollision service.

Moped bilar

Har du en moped bil som behöver lackering eller plåt reperation? Då har du kommit rätt! Våra tjänster gäller också för moped bilar, precis som vanliga bilar. Kontakta oss för att få en kostnadsfri bedömning.

Fälg lackering

Har du grymma fälgar som behöver omlackering? Vi fixar! Oavsett om färgerna är skadade eller om du letar efter en ny färg på dina fälgar, ser vi till att du får precis det du letar efter.

Få den bästa färgen för din bil med MH Billack

Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga värde till dig